Je bent nu hier: Home » Precies Internetbureau

Precies Internetbureau

Passie en liefde voor het vak, dat is Precies wat je nodig hebt om een online succes te realiseren. Wij bij Precies willen je hier graag bij helpen. Wij ontwikkelen WordPress websites en webshops, wij doen aan zoekmachine optimalisatie en wij geven eerlijk en praktisch advies op het gebied van marketing.

Het internet staat vol met informatie over wat je wel en niet moet doen. Iedereen heeft wel een bepaalde visie waarvan zij denken dat die de juiste is. Maar, is er wel 1 juiste visie? Precies, die is er niet. Daarom achterhalen we eerst wat je eigenlijk met je website wilt bereiken. Dit doen we met persoonlijk contact en een open communicatie. Samen doorlopen we het gehele traject totdat het gewenste eindresultaat bereikt is.

Waarom Precies?

Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van website ontwikkeling en zoekmachine optimalisatie helpen wij graag met je website en marketing. Als ondernemers weten wij hoe kostbaar tijd is, daarom ontzorgen wij je waar het maar kan. Tijdens het proces en ook als alles draait. Vanaf het design tot aan het live plaatsen van de website en het onderhoud ervan, wij zorgen dat je hier geen kopzorgen van hebt.

Onze liefde voor WordPress

WordPress is een krachtig open-source CMS met een uitstekende technische basis voor je website. WordPress is tevens ook het meest gebruikte CMS ter wereld. Enkele feitjes:

  • Van websites met een CMS wordt er in 76,4% van de gevallen WordPress gebruikt.
  • 27% van alle websites op het internet gebruiken WordPress
  • WordPress is ouder dan Facebook en Twitter

Wij ontwikkelen al jarenlang websites met WordPress en kunnen er inmiddels mee lezen en schrijven. Hoe is deze liefde ontstaan? WordPress is technisch erg goed opgebouwd en erg gebruiksvriendelijk voor zowel ontwikkelaar als gebruiker. Het CMS is logisch opgebouwd zodat jij als eindgebruiker uiteindelijk zelf ook wijzigingen door kunt voeren. Natuurlijk staan wij altijd voor je klaar wanneer je er zelf niet uit komt.

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je nog een vraag? Bel gerust, stuur ons een berichtje of kom gezellig langs op ons kantoor in Breda voor een kopje koffie

Precies Internetbureau
Reduitlaan 33 loft 2.17
4814 DC Breda

T: +31 76 790 18 30
E: info@precies.nl