Cirrus Wave Styler

Door het revolutionaire en unieke ontwerp van de Cirrus™ Wave Styler, style je moeiteloos je haar. Creëer met deze hittevrije styler in een handomdraai meer volume of waves in je haar. Cirrus™ Wave Styler; voor elke gelegenheid en op elk moment!

Bekijk project online
Webdesign Eindhoven

Diensten:

Voor de Cirrus™ Wave Styler hebben we een webshop gelanceerd gericht op de particuliere bezoeker.

Bijzonderheden:

De bezoeker werd doodmiddel van zijn ip adres doorverwezen naar verschillende verkoop kanalen. Zo werden Nederlandse bezoekers doorgestuurd naar johnbeerens.com terwijl Franse bezoekers het product via de webshop konden bestellen

Over het project

Overzichtelijk, mooi en informerend. Dit moest de uitstraling worden van de nieuwe webshop van de Cirrus™ Wave Styler. Een hittevrije styler voor mannen en vrouwen. Dit product werd in meerdere landen verkocht, meertaligheid van de website was daardoor een must have. Per land werden er verschillende verkoop kanalen gebruikt. Door deze opzet is er gekozen om de bezoeker op basis van ip adres een ander verkoop traject te laten volgen.

Tevens hebben we met dit project nauw samengewerkt met Fingerspitz, het bureau verantwoordelijk voor de online marketing.

Wat hebben wij gedaan

Voor dit project waren we verantwoorden voor zowel de ontwerp als de technische ontwikkeling van de webshop.

  • Grafische vormgeving
  • Ontwikkeling van nieuwe webshop
  • Webshop meertalig gemaakt
  • Verkoop traject op IP adres afstemmen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen

Bekijk dit project

Meer werk van ons zien?

Naast dit project hebben we aan veel meer toffe projecten gewerkt. Hieronder vind je een greep uit ons porfolio. Of ga direct naar het overzicht van ons werk