De Paskaemer

Bij De Paskaemer in Oosterhout kun je terecht voor een perfecte outfit van allerlei verschillende trendy merken. Shoppen bij De Paskaemer moet een ervaring zijn en net als de winkel moest de website exclusiviteit uitstralen. Wij hadden hier al wat ideeën over en zijn net als De Paskaemer ontzettend blij met het resultaat.

Bekijk project online

Diensten:

Voor de nieuwe website van De Paskaemer hebben wij een uniek design gemaakt en een op maat gemaakte website ontwikkeld.

Bijzonderheden:

Bezoekers van depaskaemer.nl hebben de mogelijkheid om een eigen paskaemer te reserveren. Hier kunnen zij een datum, tijdstip en extra informatie over de maten doorgeven zodat zij op de dag zelf meteen al leuke outfits kunnen passen.

Over het project

Voor De Paskaemer mochten wij zowel het design als de bouw van de website realiseren. Wij zijn eerst om tafel gaan zitten om te bespreken wat de wensen zijn. Hier hebben we goed gespard en samen zijn we tot de conclusie gekomen dat de website strak moest worden, exclusiviteit uit moest stralen net als de winkel toegankelijk moest zijn.

Wat hebben wij gedaan

Voor dit project waren we verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp en de technische ontwikkeling.

  • Ontwerpen van een uniek design
  • Ontwikkeling van de nieuwe website
  • Website voorzien van alle inhoud
  • Hosting en e-mail

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen

Bekijk dit project

Meer werk van ons zien?

Naast dit project hebben we aan veel meer toffe projecten gewerkt. Hieronder vind je een greep uit ons porfolio. Of ga direct naar het overzicht van ons werk