Deckmate

Deckmate is expert op het gebied van schoonmaakproducten voor de watersport. De producten van Deckmate zijn over de hele wereld verkrijgbaar omdat zij gebruik maken van distributeurs over de hele wereld. Door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zijn de producten van Deckmate erg gewild.

Bekijk project online
Deckmate

Diensten:

Voor Deckmate hebben wij een nieuwe webshop mogen ontwikkelen. Niet voor particulieren maar meer gericht op dealers die via de shop offertes kunnen opvragen.

Bijzonderheden:

Er moest een shop worden ontwikkeld waar men op offertebasis kun bestellen. Daarnaast was het ook gewenst om een dealer pagina te hebben waar een compleet overzicht van de huidige dealers is te vinden met filter mogelijkheden.

Over het project

Overzichtelijk, strak en uniek! Dit moest de nieuwe uitstraling van Deckmate worden. Met een strak en uniek design is er een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webshop ontwikkeld. Producten zijn eenvoudig toe te voegen aan het offerte aanvraag formulier en wanneer men een offerte aanvraagt krijgt de eigenaar hier netjes een melding van.

De webshop moest ook in meerdere talen bereikbaar worden gemaakt. Uiteindelijk is er voor gekozen om de webshop in het Nederlands, Engels, Duits en Frans te ontwikkelen.

Wat hebben wij gedaan

Het strakke ontwerp en gebruiksvriendelijkheid stonden centraal in die project.

  • Ontwikkeling van nieuwe webshop
  • Offerte aanvraag systeem geïntegreerd
  • Webshop meertalig gemaakt
  • Dealeroverzicht gemaakt met filter

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen

Bekijk dit project

Deckmate home
Deckmate Producten
Deckmate dealers

Meer werk van ons zien?

Naast dit project hebben we aan veel meer toffe projecten gewerkt. Hieronder vind je een greep uit ons porfolio. Of ga direct naar het overzicht van ons werk