Hostingvergelijker

Hosting is een lastige materie en er zijn honderden partijen die allemaal claimen de beste te zijn. Voor zowel particulieren als de zakelijke branche is het erg lastig om dan de geschikte partij te vinden. Hostingvergelijker.nl is een verzamelplatform waar hosting providers hun diensten op kunnen plaatsen en bezoekers providers en de diensten met elkaar kunnen vergelijken. Middels het vergelijken van specificaties en het lezen van klantenervaringen kunnen zij toch een weloverwogen keuze maken.

Bekijk project online

Diensten:

Voor hostingvergelijker.nl hebben we een nieuw design gemaakt en deze vervolgens omgezet naar een responsive en SEO geoptimaliseerde WordPress website.

Bijzonderheden:

Er moest een keuzehulp, filter en een ingewikkeld back-end systeem voor de hosting providers ontwikkeld worden.

Over het project

Voor hostingvergelijker.nl moest er een keuzehulp ontwikkeld worden zodat bezoekers snel resultaten uit konden filteren die niet van toepassing zijn. Daarnaast is er een complexe filter ontwikkeld zodat men in de resultaten kan filteren op bepaalde specificaties.

Voor hosting providers is er een back-end ontwikkeld waar zij ieder een aparte login hebben waar zij hun diensten op kunnen plaatsen. De login zit ook vast aan een bepaald abonnement. Met een betaald abonnement heeft de hosting provider bijvoorbeeld meer promotie mogelijkheden.

Het doel van hostingvergelijker.nl is om voor bezoekers de keuze gemakkelijker te maken en om voor hosting providers een platform te bieden waar zij hun diensten op kunnen promoten.

Wat hebben wij gedaan

  • Ontwerpen van een uniek design
  • Ontwikkeling van de nieuwe vergelijkingswebsite
  • Ontwikkeling van een keuzehulp
  • Ontwikkeling van de filter
  • Ontwikkeling van een back-end systeem

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen

Bekijk dit project

Meer werk van ons zien?

Naast dit project hebben we aan veel meer toffe projecten gewerkt. Hieronder vind je een greep uit ons porfolio. Of ga direct naar het overzicht van ons werk