Lustibox

Gezond snacken zonder schuldgevoel? LustiBox is er van overtuigd dat gezond leven gepaard gaat met lekker eten. De boxen van Lusti zijn gevuld met: koolhydraatarme tussendoortjes, energierepen, suiker – en glutenvrije snacks. Ze hebben 5 boxen ontwikkeld die het best bij jou, je gezin of team passen.

Bekijk project online

Diensten:

Voor dit heerlijke project hebben we het grafische ontwerp omgezet naar een technische strakke webshop.

Bijzonderheden:

Bezoekers kunnen ervoor kiezen om eenmalig een lustibox af te namen of direct een terugkeerde bestelling te plaatsen. Ze krijgen daardoor om de 2 of 4 weken automatisch een nieuwe box thuis.

Over het project

Bij dit project stond de gebruiksvriendelijkheid van het bestelproces centraal. Bezoekers kunnen middels een paar klikken een eenmalige bestelling plaatsen of een abonnement afsluiten via SEPA incasso ondersteunt door Mollie. Lustibox kan eenvoudig via de backend van de webshop nieuwe boxen aanmaken en deze uitlichten op de homepage. Op de snack pagina kunnen bezoekers de snacks bekijken. In de toekomst wordt deze functie uitgebreid met een bestel functie zodat bezoekers ook losse producten kunnen bestellen.

Wat hebben wij gedaan

Een heerlijke webshop voor gezonde snacks, wat wil je nog meer!

  • Ontwikkeling webshop
  • Backend intergratie voor abonnementen
  • Complete verzendoplossing
  • Service en Onderhoud

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen

Bekijk dit project

Meer werk van ons zien?

Naast dit project hebben we aan veel meer toffe projecten gewerkt. Hieronder vind je een greep uit ons porfolio. Of ga direct naar het overzicht van ons werk