PRGNT

PRGNT is hét nieuwe merk voor jouw zwangerschapskleding. PRGNT staat voor hippe, comfortabele en duurzame kleding voor iedere zwangere vrouw. PRGNT vindt het belangrijk dat elke vrouw zich mooi voelt tijdens de zwangerschap, want het is ó zo’n bijzondere tijd en voor je het weet is het voorbij. Daar moet je met volle teugen van kunnen genieten. Dus dames, lipjes getuit & jouw mooie zwangerschapsbuik vooruit!

Diensten:

PRGNT is een webshop die ontwikkeld is op de groei. Bij de lancering van de webshop zijn er slechts 9 producten toegevoegd. Tijdens de ontwikkeling van de webshop is wel rekening gehouden met eventuele groei dus in de toekomst kan de collectie gemakkelijk uitgebreid worden.

Bijzonderheden:

Tijdens de eerste afspraak bespreken we altijd de functionaliteiten die er eventueel in de webshop moeten komen. Zo was het verlanglijstje ook een onderdeel dat er in moest komen. Met de functionaliteit kun je producten toevoegen aan je verlanglijstje. Het verlanglijstje kun je vervolgens opslaan om vervolgens in een later stadium alsnog over te gaan tot het kopen van de kleding of je kunt het verlanglijstje delen met anderen.

Over het project

Nicole kwam bij ons met een idee, ze wilde haar eigen kledinglijn oprichten speciaal gericht op zwangerschapskleding. Een pakkende naam had ze zelf al verzonnen, PRGNT. De passie en het enthousiasme van Nicole was aanstekelijk en het is er fijn als je op deze manier samen aan een project kunt werken. Na wat extra input vanuit Nicole is er een huisstijl ontwikkeld en zijn we gestart met het design van de webshop.

Na goedkeuring vanuit Nicole op het design van de webshop zijn we gestart met de technische ontwikkeling van de webshop. De integratie van een verlanglijstje en het afrekenproces zo laagdrempelig mogelijk houden was erg belangrijk tijdens de ontwikkeling. Hier hebben wij uiteraard rekening mee gehouden.

De webshop is technisch zo ontwikkeld dat het niet uitmaakt of er straks 10 producten in staan op honderden. PRGNT is klaar voor de toekomst!

Wat hebben wij gedaan

  • Design van de webshop
  • WooCommerce webshop geïntegreerd
  • Betaalmodules gekoppeld
  • Hosting
  • Service en onderhoud

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen

Bekijk dit project

Meer werk van ons zien?

Naast dit project hebben we aan veel meer toffe projecten gewerkt. Hieronder vind je een greep uit ons porfolio. Of ga direct naar het overzicht van ons werk