WordPress website laten maken

De huidige website is ontzettend verouderd en eigenlijk schaam je jezelf ervoor. De website fungeerde als online visitekaartje maar inmiddels ben je zover dat je ook leads uit de website wilt halen. De concurrentie doet het veel beter en je wilt niet achterblijven.

Kortom, je wilt een nieuwe WordPress website laten maken! Precies is expert in het ontwikkelen van op maat gemaakte WordPress websites. Sterker nog, wij ontwikkelen alleen websites in WordPress. En niet zomaar WordPress websites, wij ontwikkelen websites die kunnen scoren in zoekmachines als Google met het oog op een optimale conversie!

Vraag vrijblijvend een offerte aan
WordPress website laten maken

WordPress website laten maken door Precies?

Eindelijk toe aan een nieuwe website? Top, wij ontwikkelen websites uitsluitend in WordPress en volledig geoptimaliseerd voor Google!

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Op maat gemaakt
 • Unieke designs
 • Geoptimaliseerd voor Google

Meer over WordPress

Meer dan 30% van alle websites op het internet wereldwijd draaien op WordPress. Je kunt dus wel stellen dat WordPress heeft bewezen een krachtig en gebruiksvriendelijk CMS te zijn waar je alle kanten mee op kunt. Zo kun je niet alleen WordPress websites laten maken maar ook webshops!

Klanten of potentiele klanten die een nieuwe WordPress website willen laten maken adviseren wij altijd om voor maatwerk te kiezen. Waarom? Je hebt alle vrijheid met het design en wij als experts kunnen je helpen om de website zo gebruiksvriendelijk in te richten voor een optimale conversie. Is er weinig budget en wil je toch liever een website laten ontwikkelen op basis van een template, dat is ook mogelijk bij Precies.

Direct contact opnemen!

Een greep uit ons werk

We laten graag het werk voor ons spreken. Bekijk een aantal van onze toffe projecten hieronder.

Een WordPress website laten maken is een uitstekende keuze maar vergeet ook niet de laadtijden van je website. Zoals al eerder verteld heeft WordPress eindeloze mogelijkheden. Dit is natuurlijk geweldig maar het kan na loop van tijd je website ook langzamer maken. Dit wil je natuurlijk niet. Bezoekers moeten snel door je website kunnen navigeren evenals de zoekmachines.

Bezoekers zullen afhaken wanneer zij te lang moeten wachten, zoekmachines vinden laadtijden ook belangrijk en snelle laadtijden zullen je positie binnen de zoekresultaten dus ten goede komen.

Hoe zorg ik er voor dat mijn WordPress website snel blijft? Door goede hosting, caching en geoptimaliseerde code en afbeeldingen! Ook hier zijn wij in gespecialiseerd en zullen we volledig uit handen nemen wanneer je je WordPress website door ons laat ontwikkelen.

Mogen wij jouw WordPress website maken?

Hebben wij je kunnen overtuigen om je WordPress website te laten maken bij Precies? Hopelijk wel! Wat kun je verwachten als je een WordPress website bij ons laat maken:

 • Persoonlijk contact
 • Uniek op maat gemaakt design
 • Op maat gemaakte templates
 • Responsive voor mobiel en tablet
 • Snelle WordPress hosting
 • Geoptimaliseerd voor Google

Overtuigd? Of toch nog niet? In beide gevallen kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt bellen naar +31 76 790 18 30 of een mail sturen naar [email protected].

Mag ik jouw WordPress website maken?

Kom in contact met Dennis.

Direct contact opnemen!

WordPress, eindeloze mogelijkheden

Een WordPress website laten maken, waar moet ik beginnen? WordPress kun je inzetten voor allerlei soorten websites. Je kunt er zelfs ook een webshop mee ontwikkelen! Wij gebruiken WordPress voornamelijk voor:

 • Bedrijven websites
 • Webshops / Webwinkels
 • Blogs

Van origine is WordPress ontwikkeld als Blog platform maar al snel werd het steeds vaker gebruikt om bedrijfswebsites en webshops mee te ontwikkelen. Meer dan 30% van alle webwinkels over de hele wereld maken gebruik van WordPress met de plugin WooCommerce. Alweer een reden om je website in WordPress te laten maken.

WordPress en SEO

Ben je er klaar mee om je website alleen nog maar als online visitekaartje te gebruiken en je wilt een WordPress website laten maken die ook voor nieuwe klanten zorgt? Wij kunnen je hier bij helpen en natuurlijk met ons geliefde CMS, WordPress.

De core (basis code) van WordPress is gebouwd zodat het makkelijk is voor zoekmachines om er doorheen te fietsen. Zoekmachines houden van websites of shops die ontwikkeld zijn in WordPress. Met WordPress ben je dus al verzekerd van een goede basis. Een goede basis is tegenwoordig niet genoeg om goed te scoren binnen zoekmachines zoals Google.

Een op maak gemaakt design, schone code, goede teksten en snelle laadtijden zijn ook belangrijk om net boven die concurrent te komen in de resultaten.
Wij bij Precies kunnen je hier uiteraard bij helpen!

Een greep uit onze andere diensten