Je bent nu hier: Home » Custom webdesign

Custom webdesign

Custom webdesign? Misschien zegt het je zo vrij weinig, dus lichten we het eerst verder voor je toe. Bij Precies werken we voornamelijk met het CMS WordPress. Voor WordPress zijn talloze betaalde en gratis thema’s beschikbaar met een standaard lay-out. Als dit voldoet aan je wensenpakket, dan is het natuurlijk geen probleem. Het kan echter ook zo zijn dat je een bepaald beeld hebt bij je website en een volledig eigen design op maat wilt laten maken. Dat kan!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Bij het ontwikkelen van een custom webdesign staan jouw wensen voorop. Wij gaan dus eerst met je in gesprek voor een goed beeld van wat je voor ogen hebt. Aan de hand van je wensenpakket maken we een design voor je. De eerste opzet bestaat uit een design van de homepage, product- of dienstpagina en contactpagina. Dan kun je kijken of je het wat vindt.

Heb je nog verbeterpunten of aanpassingen? Dan nemen wij die mee en bouwen we je website verder op. In deze fase onderhouden we nauw contact met je zodat we steeds monitoren of alles nog naar wens is. Ook horen we graag van je welke pagina’s er allemaal op de website moeten komen.

Alles naar wens en je website volledig gevuld? Dan plaatsen we hem online. Als hij daarvoor verhuisd moet worden, kun je gebruikmaken van onze gratis verhuisservice. Staat je website online, dan lopen wij hem nog eens helemaal na. We checken alle functionaliteiten en leveren hem daarna in perfecte staat bij je op.

Werkwijze samengevat

  • Gesprek over wensen van het custom webdesign
  • Ontwikkeling design homepage, product- of dienstpagina en contactpagina
  • Verwerken van feedback
  • Alle gewenste pagina’s aanmaken
  • De nieuwe website lanceren, afhankelijk van de wensen verhuizen
  • Controle op alle functionaliteiten van de website
  • Oplevering

Spreekt onze werkwijze je aan en heb je interesse in een custom webdesign en WordPress website? Via onderstaand formulier neem je contact met ons op. Of je belt ons: 076 790 1830. Onder het genot van een kopje koffie bekijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je nog een vraag? Bel gerust, stuur ons een berichtje of kom gezellig langs op ons kantoor in Breda voor een kopje koffie

Precies Internetbureau
Reduitlaan 33 loft 2.17
4814 DC Breda

T: +31 76 790 18 30
E: info@precies.nl