Je bent nu hier: Home » Responsive website

Responsive website

Mobiele telefoons en tablets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Je ziet ze overal en iedereen loopt er mee rond. Wat doen al die mensen dan op die telefoons en tablets? Misschien bezoeken ze jouw website wel en zien ze al snel dat je website niet gemaakt is voor mobiele apparaten. Deze bezoekers zullen je website direct weer verlaten en zo loop je dus potentiële klanten mis.

Als we de statistieken moeten geloven (op: 10-10-2017) dan is dit waarmee er in Nederland websites bezocht worden:

  • 60,49% via desktop
  • 30,64% via mobiel
  • 8,87% via tablet

Dit betekent dat meer 39% van alle bezoekers niet meer via desktop komen, maar via mobiel of tablet. Daarnaast is het aantal mobiele zoekopdrachten bij Google de desktop ruimschoots voorbij. Dit mogen en kunnen we dus niet negeren.

Waarom een responsive website?

Na bovenstaande verteld te hebben, hoeven we je eigenlijk niet meer uit te leggen waarom je een responsive website moet hebben. Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan misschien wel door onderstaande punten:

  • Geen teleurgestelde bezoekers, je kunt ze overal de optimale gebruikservaring bieden.
  • Google geeft websites die responsive zijn voorrang binnen de mobiele zoekresultaten.
  • Makkelijk in beheer! Wijzigingen die voor desktop worden doorgevoerd worden automatisch doorgevoerd op mobiel wanneer je een responsive website afneemt bij Precies.

Als laatste punt: wij rekenen bij Precies geen extra kosten voor het ontwikkelen van een responsive website. Iedere website die wij afleveren, is standaard geschikt voor desktop, tablet en mobiel. Naast het responsive opleveren van websites kun je ook het onderhoud van je WordPress website aan ons over laten. Wij zorgen er dan altijd voor dat je website veilig en up-to-date is voor je bezoekers.

Responsive website laten maken

Wij bij Precies zorgen er altijd voor dat je website responsive goed in elkaar steekt. Voor oplevering testen wij je website uitvoerig op mobiel en tablet. Heb je een bestaande website en is deze niet responsive? Dan maken wij hem dat voor je. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je een volledig nieuwe website laten maken? Dat kan natuurlijk ook!

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je nog een vraag? Bel gerust, stuur ons een berichtje of kom gezellig langs op ons kantoor in Breda voor een kopje koffie

Precies Internetbureau
Reduitlaan 33 loft 2.17
4814 DC Breda

T: +31 76 790 18 30
E: info@precies.nl