Je bent nu hier: Home » Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, wat houdt het nu eigenlijk in? Het wordt ook wel search engine optimization genoemd (SEO) en het wordt gebruikt om een website hoger te laten scoren binnen de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google. De vindbaarheid van je website binnen de zoekmachines wordt door het optimaliseren verbeterd.

Zoekmachine optimalisatie is afhankelijk van verschillende factoren als content, linkbuilding en de techniek waarop je website gebouwd is. Een goede combinatie van deze factoren zorgt ervoor dat Google een hogere kwaliteitsscore toekent aan je website. Dit resulteert in betere posities op belangrijke trefwoorden en dus meer relevante bezoekers op je website.

Zoekmachine optimalisatie bij Precies

Wij bij Precies starten met het analyseren van je huidige website en posities. Tijdens het eerste gesprek stellen we een strategie op aan de hand van deze analyse en jouw wensen. Het gehele traject doorlopen we samen met jou om het maximale rendement uit je website te halen.

Meer conversie en relevante bezoekers op je website?

Met zoekmachine optimalisatie van Precies zorgen we ervoor dat je meer relevante bezoekers naar je website trekt en meer leads genereert via je website. Wil jij ook beter zichtbaar worden bij de juiste doelgroep? Neem contact op via het onderstaande contactformulier of bel naar 076 790 1830.

WordPress website? Wij kunnen deze optimaliseren voor snellere laadtijden.

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je nog een vraag? Bel gerust, stuur ons een berichtje of kom gezellig langs op ons kantoor in Breda voor een kopje koffie

Precies Internetbureau
Reduitlaan 33 loft 2.17
4814 DC Breda

T: +31 76 790 18 30
E: info@precies.nl