Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, wat houdt het nu eigenlijk in? Het wordt ook wel search engine optimization genoemd (SEO) en het wordt gebruikt om een website hoger te laten scoren binnen de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google. De vindbaarheid van je website binnen de zoekmachines wordt door het optimaliseren verbeterd.

Zoekmachine optimalisatie is afhankelijk van verschillende factoren als content, linkbuilding en de techniek waarop je website gebouwd is. Een goede combinatie van deze factoren zorgt ervoor dat Google een hogere kwaliteitsscore toekent aan je website. Dit resulteert in betere posities op belangrijke trefwoorden en dus meer relevante bezoekers op je website.

Direct contact opnemen!
Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie voor jouw website

Heb je weinig tot geen bezoekers op je website en je wilt hier meer uithalen? Dan is zoekmachine optimalisatie de uitkomst

  • Meer bezoekers
  • Meer conversie
  • Meer omzet

Zoekmachine optimalisatie bij Precies

Wij bij Precies starten met het analyseren van je huidige website en posities. Tijdens het eerste gesprek stellen we een strategie op aan de hand van deze analyse en jouw wensen. Het gehele traject doorlopen we samen met jou om het maximale rendement uit je website te halen.

Vragen over zoekmachine optimalisatie?

Kom in contact met Joep van Dongen.

Direct contact opnemen!

Meer conversie en relevante bezoekers op je website?

Met zoekmachine optimalisatie van Precies zorgen we ervoor dat je meer relevante bezoekers naar je website trekt en meer leads genereert via je website. Wil jij ook beter zichtbaar worden bij de juiste doelgroep? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

WordPress website? Wij kunnen deze optimaliseren voor snellere laadtijden.


Onze andere diensten

Naast Zoekmachine optimalisatie bieden wij ook nog andere diensten aan. Onderstaand een overzicht van onze overige diensten.