Webshop starten

Een webshop starten, waar moet je beginnen? Het starten van een webshop doe je niet zomaar, ook hier gelden bepaalde spelregels.

Een overzicht van deze spelregels kun je teruglezen op de website van Autoriteit, Consument en Markt. (https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/verkoop-aan-consumenten/verkopen-aan-consumenten/checklist-verkoop-via-internet)

Webshop starten bij Precies

Het online bestellen van kleding, elektronica, diensten en ga zo maar door … Dat is vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze dagelijkse levens. Verkoop jij producten of diensten en heb je nog geen webshop? Dan gaan wij jou hierbij helpen. Als full-service internetbureau staan we je bij, het gehele traject. Met persoonlijk contact en open communicatie bieden we je op prettige wijze volledige ontzorging.

Direct contact opnemen!

Wil jij een nieuwe webshop starten?

Een mooie, mobiel- en zoekmachinevriendelijke webshop die ook nog eens bij de tijd is en goed in elkaar zit.

  • Meer dan 20 betaalmogelijkheden
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Goede begeleiding tijdens de ontwikkeling

Bij Precies ontwikkelen we alle websites met WordPress. Zo ook de webshops. Hiervoor gebruiken wij WordPress als basis in combinatie met WooCommerce. WooCommerce is een module binnen WordPress waarmee je een webshop realiseert. Het beheren van producten is erg eenvoudig, evenals het bestelproces en het afrekenen. Precies zoals je van WordPress gewend bent.

WooCommerce biedt niet alleen de mogelijkheid tot het verkopen van fysieke producten en diensten, ook digitale producten en diensten zijn geen enkel probleem. Denk aan e-books en toegangskaarten, maar ook aan het verhuren van ruimtes of tafels is.

Simpele of uitgebreide rapportages

Woocommerce beschikt ook over een aparte rapportagefunctionaliteit. Je kunt kiezen voor een redelijke basisrapportage waarmee je zaken inzichtelijk maakt als omzet, kosten en btw. Wil je meer inzicht? Dan kies je voor een zeer uitgebreide rapportage. De mogelijkheden binnen WooCommerce zijn eindeloos.

Klinkt goed he?

Hebben we je overtuigd van de voordelen die wij en WooCommerce je kunnen bieden? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Wij gaan dan met alle liefde aan de slag om jouw ideale WooCommerce webshop te realiseren.

Mogen wij jouw webshop ontwikkelen?

Kom in contact met Joep van Dongen.

Direct contact opnemen!

Onze andere diensten

Naast Webshop starten bieden wij ook nog andere diensten aan. Onderstaand een overzicht van onze overige diensten.