Je bent nu hier: Home » Webshop starten

Webshop starten

Een webshop starten, waar moet je beginnen? Het starten van een webshop doe je niet zomaar, ook hier gelden bepaalde spelregels.

Een overzicht van deze spelregels kun je teruglezen op de website van Autoriteit, Consument en Markt. (https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/verkoop-aan-consumenten/verkopen-aan-consumenten/checklist-verkoop-via-internet)

Webshop starten bij Precies

Het online bestellen van kleding, elektronica, diensten en ga zo maar door … Dat is vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze dagelijkse levens. Verkoop jij producten of diensten en heb je nog geen webshop? Dan gaan wij jou hierbij helpen. Als full-service internetbureau staan we je bij, het gehele traject. Met persoonlijk contact en open communicatie bieden we je op prettige wijze volledige ontzorging.

Wil jij een nieuwe webshop?

Een mooie, mobiel- en zoekmachinevriendelijke webshop die ook nog eens bij de tijd is en goed in elkaar zit? Dat is wat wij voor je gaan realiseren.

Neem contact op

Een webshop in WooCommerce

Bij Precies ontwikkelen we alle websites met WordPress. Zo ook de webshops. Hiervoor gebruiken wij WordPress als basis in combinatie met WooCommerce. WooCommerce is een module binnen WordPress waarmee je een webshop realiseert. Het beheren van producten is erg eenvoudig, evenals het bestelproces en het afrekenen. Precies zoals je van WordPress gewend bent.

WooCommerce biedt niet alleen de mogelijkheid tot het verkopen van fysieke producten en diensten, ook digitale producten en diensten zijn geen enkel probleem. Denk aan e-books en toegangskaarten, maar ook aan het verhuren van ruimtes of tafels is.

Simpele of uitgebreide rapportages

Woocommerce beschikt ook over een aparte rapportagefunctionaliteit. Je kunt kiezen voor een redelijke basisrapportage waarmee je zaken inzichtelijk maakt als omzet, kosten en btw. Wil je meer inzicht? Dan kies je voor een zeer uitgebreide rapportage. De mogelijkheden binnen WooCommerce zijn eindeloos.

Klinkt goed he?

Hebben we je overtuigd van de voordelen die wij en WooCommerce je kunnen bieden? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Wij gaan dan met alle liefde aan de slag om jouw ideale WooCommerce webshop te realiseren.

Wij zijn bereikbaar via 076 790 1830 om vrijblijvend een afspraak in te plannen. Liever mailen? Dat kan ook. Vul onderstaand formulier in en wij reageren z.s.m.

Webshop starten Woocommerce

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je nog een vraag? Bel gerust, stuur ons een berichtje of kom gezellig langs op ons kantoor in Breda voor een kopje koffie

Precies Internetbureau
Reduitlaan 33 loft 2.17
4814 DC Breda

T: +31 76 790 18 30
E: info@precies.nl