Precies Internetbureau

Passie en liefde voor het vak, dat is Precies wat je nodig hebt om een online succes te realiseren. Wij bij Precies willen je hier graag bij helpen. Wij ontwikkelen WordPress websites en webshops, wij doen aan zoekmachine optimalisatie en wij geven eerlijk en praktisch advies op het gebied van marketing.

Het internet staat vol met informatie over wat je wel en niet moet doen. Iedereen heeft wel een bepaalde visie waarvan zij denken dat die de juiste is. Maar, is er wel 1 juiste visie? Precies, die is er niet. Daarom achterhalen we eerst wat je eigenlijk met je website wilt bereiken. Dit doen we met persoonlijk contact en een open communicatie. Samen doorlopen we het gehele traject totdat het gewenste eindresultaat bereikt is.

Waarom Precies?

Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van website ontwikkeling en zoekmachine optimalisatie helpen wij graag met je website en marketing. Als ondernemers weten wij hoe kostbaar tijd is, daarom ontzorgen wij je waar het maar kan. Tijdens het proces en ook als alles draait. Vanaf het design tot aan het live plaatsen van de website en het onderhoud ervan, wij zorgen dat je hier geen kopzorgen van hebt.

Direct contact opnemen!

Onze liefde voor WordPress

WordPress is een krachtig open-source CMS met een uitstekende technische basis voor je website. WordPress is tevens ook het meest gebruikte CMS ter wereld. Enkele feitjes:

  • Van websites met een CMS wordt er in 76,4% van de gevallen WordPress gebruikt.
  • 27% van alle websites op het internet gebruiken WordPress
  • WordPress is ouder dan Facebook en Twitter

Wij ontwikkelen al jarenlang websites met WordPress en kunnen er inmiddels mee lezen en schrijven. Hoe is deze liefde ontstaan? WordPress is technisch erg goed opgebouwd en erg gebruiksvriendelijk voor zowel ontwikkelaar als gebruiker. Het CMS is logisch opgebouwd zodat jij als eindgebruiker uiteindelijk zelf ook wijzigingen door kunt voeren. Natuurlijk staan wij altijd voor je klaar wanneer je er zelf niet uit komt.

Precies is een goede partij voor het laten ontwikkelen en onderhouden van onze webshop. Dennis en Joep zijn kundig en staan altijd voor je klaar. Zie het resultaat op onze webshop.

Rens Edam
Mede eigenaar

PRECIES heeft precies voor ons gemaakt waar wij naar op zoek waren; het eindresultaat is een compleet nieuwe, frisse website waar onze visie, werkwijze en cultuur perfect tot uiting komen

Erik van Helvoort
Eigenaar Nivel

Super tevreden over deze jongens, ze denken mee, voelen je goed aan, zijn erg flexibel en het resultaat is top! Heel erg blij met mijn mooie webshop!

Nicole van Steen
Eigenaresse PRGNT

We zijn zeer tevreden over Precies, goede communicatie en snelle opvolging, met een mooie en goed functionerende webshop als resultaat.

Rebecca Verweij-Oostrijck
Eigenaar Happy Point

Precies heeft mijn prachtige site ontworpen en gebouwd. Ze denken mee in mogelijkheden, het contact verloopt erg makkelijk en aanpassingen zijn snel gedaan. Top!

Rianne Franken
Eigenaresse Het Toverstokje

Overdag bellen of een appje in de avond? Ze reageren altijd op korte termijn en kijken meteen met je mee

Minke van Dooremalen
marketing manager

Korte lijnen, heldere communicatie en doen wat ze zeggen! Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk!

Gert-Jan van Seeters
Eigenaar Cirrus Wave Styler

Actief meedenkend in voorstellen en oplossingen, ook pro-actief. Bij problemen: blijven zoeken naar mogelijke oplossingen, voelt als een partner ín je bedrijf.

Carla Arts
Mede-eigenaar Godiva Sailing Cruises

Ze leveren kwaliteit, schakelen snel, denken goed mee en werken altijd naar een passende oplossing toe.

Danielle Boesjes
Eigenaresse DB Creatieve vormgeving

Staan altijd open voor verbeteringen of aanpassingen en denken actief met me mee. Ik heb nog nooit gehoord dat iets niet kan.

Floor Schellekens
Eigenaresse Hair on the FLOOR

De samenwerking verliep erg goed, wij zijn van begin tot eind erg goed begeleid, ze hadden veel ideeën en input.

Frank van Gurp
Eigennaar Kitchen Staff

Ze denken erg goed mee in het totale proces en vertalen jouw wensen perfect naar het gewenste eindresultaat. De nazorg is erg goed en is niks te veel.

Bas Beenakkers
Eigenaar De Paskaemer

Precies is voor ons de partner die we wensen: actief meedenkend in voorstellen en oplossingen, ook pro-actief.

Carla Arts
Beheerder Vascular rounds MUMC

De klanten van Precies

Sinds onze oprichting maken wij onder andere mooie dingen voor onderstaande klanten. Met deze bedrijven werken wij of hebben we gewerkt aan het behalen van hun online succes.