WordPress websites

Wij bij Precies houden van WordPress en ontwikkelen er al jaren websites mee. Je website is in deze tijd steeds meer het gezicht van je bedrijf, het is daarom belangrijk om een goede indruk achter te laten bij bezoekers. Samen zorgen we ervoor dat je op een goede manier gepresenteerd wordt bij je doelgroep.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je een corperate website, webshop of blog laten ontwikkelen? WordPress biedt de mogelijkheden en wij bij Precies weten precies hoe we die moeten inzetten om voor jou het optimale product te ontwikkelen!

Direct contact opnemen!
WordPress websites

Waarom kiezen voor WordPress en Precies

WordPress is werelds meestgebruikte CMS systeem en daarom continu in ontwikkeling. Dit zijn niet de enige voordelen van een WordPress website.

  • Flexibel voor maatwerk
  • Gebruiksvriendelijk
  • Zoekmachine vriendelijk

WordPress website laten maken

WordPress is een Content Management Systeem, ook wel CMS genoemd, waarmee je websites ontwikkelt en vervolgens gemakkelijk kunt onderhouden.

Van origine is WordPress een blogging-platform, maar inmiddels is het dit stadium allang voorbij. Het wordt onder een groot publiek, ook de grotere merken, ingezet om volledige websites te ontwikkelen. Zelfs webshops kunnen ontwikkeld worden in WordPress.

Vragen over onze Wordpress website oplossingen?

Kom in contact met Dennis.

Direct contact opnemen!

Waarom WordPress?

WordPress staat bekend om zijn flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dit is ook de reden waarom wij bij Precies alleen met WordPress werken voor het ontwikkelen van websites. De mogelijkheden van WordPress zijn eindeloos. Hieronder nemen we je graag even mee langs alle voordelen.

Open source

WordPress is een gratis en Open source CMS. Dit betekent dat het door iedereen gebruikt mag worden. Hierdoor zit er een enorme community achter en die zorgt ervoor dat het CMS en beschikbare plug-ins altijd doorontwikkeld worden.

Gebruiksvriendelijk

De interface van WordPress is erg eenvoudig, zodat informatie altijd makkelijk gewijzigd kan worden. Zo kun je ook zelf eenvoudig een nieuwe pagina aanmaken, teksten wijzigen of afbeeldingen plaatsen.

Flexibel en schaalbaar

De mogelijkheden binnen WordPress zijn enorm. Nieuwe functionaliteiten binnen je website kunnen daarom ook altijd besproken worden met ons. Wil je je business uitbreiden naar het buitenland? Geen probleem, wij koppelen een extra taal voor je en je kunt aan de slag met de vertalingen. En dit is slechts 1 voorbeeld van de talloze mogelijkheden die WordPress biedt.

Responsive

Responsive betekent dat de weergave van je website zich aanpast aan het medium. Goed te bekijken op computer, tablet en mobiele telefoon dus. Niet elke WordPress website is dit automatisch. Maar, de basis van WordPress maakt dat wij dit makkelijk kunnen meenemen in de ontwikkeling. Wij bij Precies leveren elke website volledig responsive af.

Wil jij een reponsive WordPress website laten maken? Neem contact op via het formulier onderaan deze pagina of bel vrijblijvend naar 076 790 1830.

Zoekmachines als Google houden van WordPress

Misschien wordt het nu iets te technisch, maar de code van WordPress is erg goed opgebouwd. Pagina’s in WordPress worden over het algemeen snel geïndexeerd. Dit komt omdat zowel de pagina als de codering optimaal is ingericht om zoekmachines als Google zonder tegenstand langs te laten komen.

Overtuigd van de kracht van WordPress?

Hebben wij je een beetje kunnen overtuigen van de kracht van WordPress? Wij hopen van wel, want het is een prachtig CMS om websites mee te ontwikkelen en te onderhouden.

Heb je interesse gekregen in een nieuwe WordPress website en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Je kunt een e-mail sturen naar [email protected] of bel naar: 076 790 1830.


Onze andere diensten

Naast WordPress websites bieden wij ook nog andere diensten aan. Onderstaand een overzicht van onze overige diensten.