WordPress beveiliging

WordPress is het meest gebruikte CMS op het internet. Maar liefst 76,4% van alle websites met een CMS is gemaakt in WordPress. Door deze populariteit van WordPress is het ook erg populair onder hackers. Zij zullen proberen in te loggen op je CMS maar ook op je FTP om zo Malware en andere rotzooi op je website te plaatsen.

Is je website gehackt of wil je weten of dit zo is? Stuur ons berichtje met daarin je website url zodat we het even kunnen bekijken.

Direct contact opnemen!

Met welke reden wordt een website gehackt?

Er zijn heel veel redenen waarom iemand jouw website zou willen hacken, maar de meest voorkomende redenen zijn wel de volgende:

 • Wachtwoorden van belangrijke gegevens
 • Creditcardgegevens
 • NAW-gegevens van al je klanten
 • Verspreiden van SPAM of kwaadaardige software naar systemen van bezoekers

Welke gevolgen heeft het?

Allereerst is gehackt worden niet veilig voor je eigen website, gegevens ect., maar ook voor je bezoekers is het erg onveilig. Computers kunnen besmet raken en gevoelige gegevens kunnen op straat komen te liggen.

Daarnaast is het ook zeer ongunstig voor je posities binnen de Google zoekresultaten. Google stelt de veiligheid van de klant altijd voorop en wil hen beschermen tegen onveilige websites. Wanneer Google jou website ziet als onveilig, dan zal dit worden onthouden en dit beïnvloed je posities. Tevens zullen bezoekers een melding krijgen dat je website onveilig is. Als je website voor een lange periode onveilig is (gehackt) zal Google je website helemaal links laten leggen en dit kost je bezoekers en dus potentiële klanten.

Is je website gehackt of je wilt deze extra laten beveiligen?

Kom in contact met Dennis.

Direct contact opnemen!

Ik denk dat mijn website is gehackt

Heb je een vermoeden dat je website is gehackt? Je kunt zelf al wat research doen om erachter te komen of dit het geval is.

 • Via Google je website bezoeken. Krijg je 1 van de volgende meldingen
  • deze site is mogelijk onveilig;
  • deze site kan schadelijk zijn voor uw computer?
   Dan is de kans groot dat je website is gehackt.
 • Als je in Google zoekt op je website (site:websitenaam.nl) dan krijg je alle resultaten in Google van jouw website. Zitten hier rare pagina’s tussen die je zelf nooit hebt aangemaakt, dan is je site waarschijnlijk gehackt.
 • Er gebeuren rare dingen op je website die je zelf niet hebt gedaan.

Wij kijken de boel uiteraard ook graag voor je na. Blijkt je website gehackt te zijn, dan staan wij je bij om dit probleem te verhelpen. Samen lossen we het op. De stappen die we volgen als je website gehackt is:

 • We halen hem offline om verdere schade te beperken.
 • We gaan op zoek naar de oorzaak en verhelpen deze.
 • Bij Precies zijn we goed met computers, experts in websites en doen we voor je wat we kunnen. Maar, soms kan je website zo ernstig gehackt zijn dat ook wij het niet kunnen verhelpen. Een nieuwe website is dan de enige oplossing. Uiteraard gaan we voor je aan de slag met het “opruimen” van de schade en zetten we met liefde en plezier een nieuwe website voor je op.

 

WordPress website beveiligen

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Daarom is investeren in goede beveiliging van je website zeer aan te bevelen. Wanneer je een WordPress website bij ons afneemt, dan zorgen wij ervoor dat deze goed beveiligd is. Zowel de website als de hosting is extra beveiligd tegen aanvallen van buitenaf. Daarnaast kun je bij ons ook een onderhoudscontract afnemen. Wij zorgen naast de beveiliging dat je WordPress website ook up-to-date is.
Heb je ergens anders een WordPress website laten maken? Ook dan kun je ons inschakelen voor een goede beveiliging ervan.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Omschrijf het probleem zo uitgebreid mogelijk in onderstaand formulier en wij nemen snel contact met je op.


Onze andere diensten

Naast WordPress beveiliging bieden wij ook nog andere diensten aan. Onderstaand een overzicht van onze overige diensten.