Appronto

Appronto ontwikkelt unieke intelligente softwareoplossingen die hét verschil maken en je bedrijf laten excelleren in de markt. Bij Appronto werken innovators en zij kijken en zien verder dan het IT-landschap. Ze begrijpen als geen ander dat het voor bedrijven een uitdaging is om voorop te blijven in deze digitale tijd. Met behulp van de beste disruptieve en innovatieve software leveren ze altijd kwaliteit.

Bekijk project online

Diensten:

Voor dit project hebben we de technische ontwikkeling van de website op ons genomen. Tevens hebben we in samenwerking met Fingerspitz de website geoptimaliseerd voor maximale conversie.

Bijzonderheden:

Door de rebranding en het samenvoegen van 3 bedrijven onder de vlag van Appronto was het extra belangrijk dat alle informatie duidelijk en overzichtelijk te benaderen is.

Over het project

Gedurende dit project is er een intensieve samenwerking geweest tussen de ontwerper, Precies als technische partner en het marketing bureau. Omdat het om een Rebranding en tegelijk fusering van 3 bedrijven ging is er een uitgebreid migratie plan opgesteld. Precies was in dit project verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de website en de migratie van oude content.

Na het ontvangen van het design zijn wij direct gestart met de ontwikkeling van de website. Tijdens de ontwikkeling is er ook meteen een inventaris gemaakt van alles website pagina’s en domeinnamen. Voor livegang is er een uitgebreid migratie plan doorgevoerd met als doel de link waarde van opgeheven pagina’s (van de andere websites) over te nemen naar de nieuwe website. Deze migratie is 100% succesvol doorgevoerd er is geen linkwaarde verloren gegaan na de lancering van de nieuwe website.

 

Wat hebben wij gedaan

Een succesvolle rebranding en migratie van 3 websites naar 1 website zonder het verlies van linkwaarde

  • Ontwikkeling van de website
  • Migratie plan doorvoeren
  • Inventaris domeinnamen & hosting maken
  • Projectmanagement
  • Service en onderhoud

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen

Bekijk dit project

Meer werk van ons zien?

Naast dit project hebben we aan veel meer toffe projecten gewerkt. Hieronder vind je een greep uit ons porfolio. Of ga direct naar het overzicht van ons werk