Café de Kloek

Café de kloek staat voor gastvrijheid, gezelligheid en sfeer. Bij Café de kloek kunt u terecht met evenementen, om een knalfeest te geven of een gezellige (bedrijfs)borrel te organiseren. Ook voor een heerlijk diner of een complete bruiloft ben je bij Café de kloek aan het juiste adres. Zij doen dat met een mooi vast team dat enorm gedreven, gastvrij en gewoon gezellig is.

Bekijk project online

Diensten:

De vernieuwde huisstijl van Café de kloek hebben wij als basis gebruikt voor het ontwerp van deze nieuwe website. Net als Café de kloek zelf straalt het ontwerp van de website gastvrijheid, gezelligheid en sfeer uit.

Bijzonderheden:

De webhosting voor de website van Café de kloek hebben wij ook geregeld. Op onze eigen server met LiteSpeed in combinatie met litespeed caching behaald de website van Café de kloek hoge snelheden. Op Google PageSpeed Insights behaalt de website op zowel mobiel als desktop een score van 99/100 wat ontzettend goed is. Google is fan van zulke snelle en geoptimaliseerde websites en wij uiteraard ook!

Over het project

Wat een leuk project was dit! Onze partner, DB Creatieve Vormgeving, heeft de nieuwe huisstijl van de Café de Kloek mogen ontwerpen. Bij een nieuwe huisstijl hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Wij waren de gelukkige om dit voor Café de Kloek te mogen doen.

Op de website kun je alle informatie vinden over de verschillende diensten van Café de Kloek. De belangrijkste diensten hebben een prominentere plek gekregen in het hoofdmenu. We hebben de website zo ingericht dat het erg gemakkelijk is om contact op te nemen en een reservering in te plannen. Je kunt dit doen middels een contactformulier of gewoon even snel bellen om wat extra informatie op te vragen, via de nieuwe website van Café de Kloek is dit erg eenvoudig.

De webhosting voor de website van Café de Kloek staat op onze eigen server die voorzien is van een LiteSpeed webserver. In combinatie met LiteSpeed caching van WordPress kun je websites enorm snel maken en optimaliseren voor zoekmachines als Google. Als je de website dan ook test met Google PageSpeed Insights dan zie je dat er zowel op mobiel als desktop een score van 99/100 wordt behaald wat natuurlijk erg goed is.

Wat hebben wij gedaan

  • Grafisch ontwerp
  • Technische ontwikkeling
  • Optimalisatie
  • Hosting en onderhoud

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen

Bekijk dit project

Meer werk van ons zien?

Naast dit project hebben we aan veel meer toffe projecten gewerkt. Hieronder vind je een greep uit ons porfolio. Of ga direct naar het overzicht van ons werk