Bodel

Wil jij een eigen (online) bedrijfsacademie vol met e-learnings waar je blij van wordt. Die ook nog eens betaalbaar is en op maat gemaakt wordt? Dan ben je bij Bodel aan het juiste adres!

Bij Bodel Campus draait alles om resultaat verbeteren met plezier. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van e-trainingen. Daarnaast hebben ze Groei Support waarmee ze je ondersteunen met verbetertechnieken om nog meer uit je bedrijf te halen.

Bekijk project online

Diensten:

Precies heeft voor dit project de technische ontwikkeling op zich genomen.

Bijzonderheden:

De klant wilde graag gebruikmaken van een Template met een pagebuilder. Wij hebben het gekozen thema omgebouwd aan de hand van een aangeleverd ontwerp.

Over het project

Voor dit project zijn wij verantwoordelijk geweest voor de technische ontwikkeling van de website. We hebben het aangeleverde ontwerp omgezet naar werkbare pagina templates aan de hand van de ingebouwde pagebuilder van het thema. Dit was 1 van de wensen van de klant. Door de pagebuilder kunnen ze in de toekomst makkelijk zelf pagina’s aanmaken en vullen.

Wat hebben wij gedaan

Bestaand thema omgebouwd naar maatwerk grafisch ontwerp.

  • Thema installeren & configureren
  • Grafisch ontwerp omzetten naar pagina templates
  • Hosting & onderhoud

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen

Bekijk dit project

Meer werk van ons zien?

Naast dit project hebben we aan veel meer toffe projecten gewerkt. Hieronder vind je een greep uit ons porfolio. Of ga direct naar het overzicht van ons werk