Godiva Sailing

Godiva Sailing Cruises heeft in 2009 een prachtige zeiljacht gekocht waar je op kunt verblijven. Met een uniek en bevlogen team maken zij er een onvergetelijke ervaring van. Je verblijft op de boot en komt op unieke plaatsen waar je anders nooit had kunnen komen.

Bekijk project online
Godiva Sailing

Diensten:

Wij hebben zowel het design als de ontwikkeling van de website mogen verzorgen. In samenwerking met een online marketing bureau hebben wij deze website geoptimaliseerd en conversiegericht gemaakt.

Bijzonderheden:

De concurrentie in de vakantiebranche is enorm maar Godiva Sailing bied je een unieke ervaring. De combinatie van techniek en marketing zorgen ervoor dat de zeiljacht elk jaar weer volgeboekt is.

Over het project

Godiva Sailing Cruises kwam met de vraag voor de ontwikkeling van een nieuwe website bij ons terecht. Wij waren meteen enthousiast over de unieke ervaring die zij hun klanten bieden en zijn al snel rond de tafel gaan zitten.

We hebben het design en de ontwikkeling van de website mogen realiseren. In samenwerking met een ervaren marketingbureau zijn we rond de tafel gaan zitten om de website zo in te richten dat er het maximale uitgehaald wordt. Met het maximale bedoelen natuurlijk een optimale conversie zodat er zoveel mogelijk boekingen worden gedaan wanneer er iemand de website bezoekt.

Door de website technisch te optimaliseren en pagina’s op de website in te richten voor een optimale conversie is dit een succesproject te noemen!

Wat hebben wij gedaan

Een luxe zeilreis voor een betaalbare prijs, dat moest de website uitstralen. Dit gevoel werd versterkt door het gebruik van mooie grote sfeer foto’s

  • Ontwikkeling van het design
  • Ontwikkeling van de website
  • Zoekmachine optimalisatie van de website
  • Hosting en onderhoud

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen

Bekijk dit project

Meer werk van ons zien?

Naast dit project hebben we aan veel meer toffe projecten gewerkt. Hieronder vind je een greep uit ons porfolio. Of ga direct naar het overzicht van ons werk