Itchy Boots

Itchy Boots gaat over Noraly Schoenmaker die met haar motor de hele wereld rond reist. Wat begon als een onderzoek voor haar studie naar geochemische monsters in Australië werd een verhaal om van te smullen. Uiteindelijk wilde ze niet terug naar Nederland en belandde ze in de goudwinning. Ze verdiende daar zoveel geld mee dat ze 2 jaar lang in haar eentje de wereld is over gegaan op de motor.

Volledig blut en dakloos kwam ze weer terug naar Nederland om een baan te zoeken. 5 jaar heeft ze gewerkt voor een internationale aannemer en reisde ze alsnog heel de wereld over. Echter was dit niet hetzelfde als een fulltime reiziger zijn en al snel nam ze de beslissing om ontslag te nemen en weer op pad te gaan op de motor.

Al deze avonturen heeft ze vastgelegd op camera en op haar YouTube kanaal gezet wat al snel door honderdduizenden mensen werd gevolgd.

Bekijk project online

Diensten:

Om haar reizen te kunnen blijven maken had Noraly wel iets van inkomsten nodig. Er waren al veel fans die haar steunde maar ze wilde ook iets aan deze fans teruggeven buiten haar leuke video’s. Daarom besloot Noraly een webshop te laten ontwikkelen waar mensen over de hele wereld haar merchandise kunnen kopen.

Bijzonderheden:

Er was een aardig lijstje waar de shop aan moest voldoen en de compleet nieuwe uitstraling van Itchy Boots moest hier in verwerkt worden. De belangrijkste uitdaging was uiteindelijk het afrekenen en verzenden naar mensen over de hele wereld. Het verzenden op zich was het probleem niet, dit werd netjes door een Fulfilment partij geregeld maar de verzendkosten instellen was wel een hele kluif. Elk land valt namelijk in een bepaalde verzendzone waar kosten aan verbonden zitten. Echter gaat dit ook nog op basis van gewicht. Dit moest dus ontzettend goed afgestemd worden.

Over het project

Noraly kwam bij ons terecht via een partner waar wij meer mee samen werken. Er was al eens eerder een webshop opgezet maar hier ging veel fout met het verzenden en adresvalidatie. Veel fans vulde incomplete adressen in en dit ging dan vaak fout met het verzenden. De nazorg voor alles wat fout ging koste natuurlijk ook ontzettend veel tijd en dat was zonde.

Vandaar dat Noraly besloot het iets professioneler aan te pakken en een op maat gemaakte webshop te laten ontwikkelen waar dit soort dingen vrijwel niet meer voorkomen.

Wat hebben wij gedaan

  • Design van de webshop
  • Ontwikkeling van de webshop op basis van WooCommerce
  • Betaalmodules gekoppeld
  • DHL koppelingen gelegd voor internationale verzending
  • Hosting geregeld om piekverkeer af te kunnen handelen
  • Service en onderhoud

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen

Bekijk dit project

Meer werk van ons zien?

Naast dit project hebben we aan veel meer toffe projecten gewerkt. Hieronder vind je een greep uit ons porfolio. Of ga direct naar het overzicht van ons werk