KDV Het Toverstokje

Kinderdagverblijf Het Toverstokje is een kleinschalig, huiselijk kinderdagverblijf met véél meer dan alleen kinderopvang. Het is een familiecentrum dat activiteiten organiseert voor het hele gezin. Van muziekles voor peuters tot bioscoopavonden voor de bso-kinderen en kraamborrels voor de hele familie.

Bekijk project online
Website laten maken Oosterhout

Diensten:

Voor dit project hebben we de huisstijl vertaald in een vrolijk  ontwerp. Dit ontwerp hebben we daarna omgezet naar een mooie website.

Bijzonderheden:

Bezoekers kunnen via een aantal formulieren meer informatie aanvragen. Of hun kind aanmelden voor het kinderdagverblijf.

Over het project

Rianne kwam bij ons met de vraag of we een website voor haar konden  ontwikkelen. De nieuwe huisstijl van Kinderdagverblijf Het Toverstokje was ontwikkeld door onze partners van DB Creatieve vormgeving.  Het was dus ook vanzelfsprekend dat we de nieuwe huisstijl zouden gebruiken in het ontwerp. Dit ontwerp hebben we daarna vertaald naar een technische goed werkende website. Bezoekers kunnen makkelijk en binnen 2 klikken bij de juiste informatie komen. Tevens kunnen ze via de website hun kind inschrijven of een rondleiding aanvragen.

Wat hebben wij gedaan

Van een vrolijk ontwerp naar een technische goed werkende website.

  • Grafisch ontwerp website
  • Ontwikkeling website
  • Hosting
  • Service en Onderhoud

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen

Bekijk dit project

Meer werk van ons zien?

Naast dit project hebben we aan veel meer toffe projecten gewerkt. Hieronder vind je een greep uit ons porfolio. Of ga direct naar het overzicht van ons werk