Kitchen Staff

Kitchen Staff zag de afgelopen jaren dat het steeds moeilijker werd om goed en gemotiveerd personeel te vinden. Door al jaren lange ervaring binnen de horeca en de juiste connecties binnen de uitzendbranche zijn zij op het idee gekomen om Kitchen Staff te beginnen.

Kitchen Staff is de schakel tussen vraag een aanbod van horecapersoneel.

Bekijk project online
Kitchen Staff

Diensten:

Precies heeft het design van de website mogen verzorgen en daarna de ontwikkeling van de website.

Bijzonderheden:

Op de website moet het direct duidelijk zijn dat Kitchen Staff de spil is tussen horeca bedrijven en horeca personeel. Zij brengen vraag en aanbod bij elkaar.

Over het project

Toen er besloten werd te starten met de nieuwe onderneming “Kitchen Staff” werden wij al vrij snel ingeschakeld. Vanaf de start van de onderneming hebben wij meegedacht om de basis en fundering zo goed mogelijk neer te zetten. Een partner van ons heeft de complete huisstijl van Kitchen Staff ontwikkeld en wij hebben het uiteindelijke design van de website mogen maken.

Het moest een informatieve website worden waar het bij binnenkomst meteen duidelijk was dat het voor zowel personeel als werkgevers is bedoeld.

Uiteindelijk hebben we een technische geoptimaliseerde en responsive website neergezet die bezoekers in contact brengt met Kitchen Staff.

Wat hebben wij gedaan

  • Ontwikkeling van het design
  • Ontwikkeling van de website
  • Hosting en onderhoud

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen

Bekijk dit project

Meer werk van ons zien?

Naast dit project hebben we aan veel meer toffe projecten gewerkt. Hieronder vind je een greep uit ons porfolio. Of ga direct naar het overzicht van ons werk