Sampath Foundation

Sampath helpt kwetsbare mensen in Sri Lanka. Altijd met onderwijs en ondernemen als uitgangspunt. Voor een toekomst met perspectief.

Sri Lanka is prachtig! De ongekend mooie natuur en vriendelijke en kleurrijke mensen maken het land uniek, maar helaas kent Sri Lanka ook grote armoede. In de zuid-oosterse gebieden Wellawaya en Tanamalwila leeft meer dan 40% van de mensen onder de armoedegrens van €100 per maand voor een gezin met twee kinderen!

Dat moet anders en daarom maakt Sampath zich sterk voor deze mensen. Altijd met onderwijs en ondernemen als uitgangspunt. Voor een toekomst met perspectief.

Bekijk project online

Diensten:

Precies is trotse sponsor van stichting Sampath, we hebben de website vernieuwd en verzorgen de hosting en onderhoud.

Bijzonderheden:

We hebben de oude website voorzien van een fris en overzichtelijk nieuw ontwerp.

Over het project

Precies is sinds 2022 trotse sponsor/vrijwilliger van stichting Sampath. Dit houdt in dat wij ons voornamelijk gaan bezig houden met het door ontwikkelen van de nieuwe website en het onderhouden hiervan.

Doormiddel van de website kan de stichting Sampath op een makkelijke en overzichtelijke manier hun lopende projecten in Sri Lanka communiceren aan hun sponsoren. Bezoekers kunnen meer informatie over deze projecten vinden, het laatste nieuws van de stichting en over Sri Lanka. Tevens is er een mogelijkheid op de website om rechtstreeks een donatie aan de stichting te doen. Tevens beschikt de website over de mogelijkheid om te doneren. Hiermee kun je de stichting Sampath ondersteunen bij al het goede werk wat zij verrichten.

Wil je ook bijdragen aan de mooie projecten van Sampath. Klik dan hier en doe een mooie donatie.

Wat hebben wij gedaan

Het ontwerpen en ontwikkelen van de nieuwe website.

  • Webdesign
  • Technische realisatie van de website
  • Zoekmachine optimalisatie met LiteSpeed caching
  • Hosting & Onderhoud

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen

Bekijk dit project

Meer werk van ons zien?

Naast dit project hebben we aan veel meer toffe projecten gewerkt. Hieronder vind je een greep uit ons porfolio. Of ga direct naar het overzicht van ons werk