Vascular rounds

Vascular Rounds MUMC+ is een website waar mensen die lid zijn van de vakgroep Interne Geneeskunde van het MUMC+ zich in kunnen schrijven voor evenementen. Op deze evenementen is er een spreker en worden de meeste recente ontwikkelingen op het vakgebied besproken. Daarnaast beschikt de website nu ook over een shop module waar met eLearning modules kan bestellen.

Bekijk project online

Diensten:

Precies heeft het design van Vascular Rounds MUMC+ mogen doen en daarna de ontwikkeling van het platform op zich genomen. Op dit platform kunnen leden zich aanmelden en inschrijven voor evenementen.

Bijzonderheden:

Elk lid heeft zijn eigen gebruiksvriendelijke accountpagina waarop ze hun aanmeldingen en account gegevens kunnen beheren.

Over het project

Voor Vascular Rounds MUMC+ bestond al een systeem waar leden zich in konden schrijven voor evenementen. Dit was echter te omslachtig voor zowel de beheerders als de leden. Daarom werd er gevraagd of wij iets konden ontwikkelen dat het voor beide partijen eenvoudiger zou maken.

In combinatie met een evenementen module hebben wij een platform ontwikkeld waar men tickets kan kopen voor een evenement. Bij het aanschaffen van de eerste ticket(s) wordt er meteen een account aangemaakt waarvan de login gegevens direct verstuurd worden na het bestellen. Bij toekomstige evenementen kunnen de leden zich weer eenvoudig inschrijven met het bestaande account.

Voor de beheerders is er een overzichtelijke lijst van alle leden die zich al eens ingeschreven hebben voor een evenement en daarnaast kunnen ze eenvoudig lijsten uitdraaien voor aanwezigen van een evenement.

Een volledig geautomatiseerd proces die het voor iedereen een stuk eenvoudiger maakt.

Wat hebben wij gedaan

Voor dit project hebben we de volgende werkzaamheden verricht.

  • Webdesign
  • Ontwikkelen van de webshop
  • Back-end inrichten voor beheerders
  • Ontwikkeling evenementen systeem (met betaalmogelijkheid)
  • Hosting en onderhoud van het platform

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen

Bekijk dit project

Meer werk van ons zien?

Naast dit project hebben we aan veel meer toffe projecten gewerkt. Hieronder vind je een greep uit ons porfolio. Of ga direct naar het overzicht van ons werk