Happy Point

Happy-Point is totaalleverancier van inflatables, attracties & spellen. Veel producten van Happy Point zijn bijzonder goed verhuurbaar, hebben een duurzaam karakter en zijn onderscheidend op de markt, daar zij veelal werken met eigen designs werken. Het klantenbestand van Happy-Point bestaat uit verhuurbedrijven, recreatiebedrijven, feestwinkels, autobedrijven en ieder ander bedrijf dat met bijvoorbeeld een inflatable op maat, rad van fortuin of skytube op wil vallen.

Bekijk project online

Diensten:

Het huidige CMS van de webshop voldeed niet meer aan de wensen. Daarom is besloten om de gehele webshop om te zetten naar het WordPress CMS met de webshop module WooCommerce.

Bijzonderheden:

Het ontwerp was nog naar wens, daarom hebben we het oude ontwerp 1 op 1 overgenomen en waar nodig nog wat verbeteringen toegevoegd

Over het project

Na een lange maar vruchtbare afspraak bij Happy Point was ons direct duidelijk wat er aan de vorige webshop ontbrak. Op basis van deze input hebben wij een nieuw plan gemaakt voor het ontwikkelen van een nieuwe WooCommerce webshop. Naast de functionaliteiten die de oude webshop ook al had hebben wij nog extra functionaliteiten toegevoegd om het maximale uit de webshop te halen.

We hebben het ontwerp van de webshop 1:1 overgezet naar ons CMS, WordPress. Daarna hebben we onder andere alle 490 producten opnieuw geïmporteerd, een uitgebreide zoekfunctie geïntegreerd en een API koppeling gemaakt voor betalingen.

Wat hebben wij gedaan

  • Design omgezet in WordPress
  • WooCommerce webshop geïntegreerd
  • Integratie zoekfunctionaliteit
  • BTW verleggen bestellingen buitenland
  • Hosting
  • Service en onderhoud

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen

Bekijk dit project

Meer werk van ons zien?

Naast dit project hebben we aan veel meer toffe projecten gewerkt. Hieronder vind je een greep uit ons porfolio. Of ga direct naar het overzicht van ons werk