Nivel Groep

Nivel, jouw professionals binnen de techniek! Bij Nivel houden ze zich dagelijks bezig met het verbinden van technisch talent en vooraanstaande organisaties. Zij doen dit al 20 jaar op hun eigen manier waarbij er gebouwd wordt op wederzijds vertrouwen, transparantie en persoonlijk contact.

Dit alles moest ook vertaald worden in een nieuwe website en daarom hebben wij een compleet nieuw design mogen ontwerpen en hebben hier een prachtige maatwerk WordPress website van gemaakt.

Bekijk project online

Diensten:

De huidige website van Nivel was verouderd en moest in een nieuw jasje gestoken worden. Wij hebben  alle input van de klant verwerkt in een nieuw en strak design. Dit design hebben we vervolgens omgezet naar een maatwerk WordPress website.

Bijzonderheden:

Verbinden is waar Nivel zich dagelijks mee bezig houdt. Hier hebben zij technische talenten en organisaties voor nodig en aan ons de vraag of we de website zo wilde inrichten dat het direct duidelijk was waar Nivel je mee kan helpen.

De website straalt vertrouwen en komt persoonlijk over en dat is precies wat de bedoeling was. Door middel van veel Call To Actions en Unique Selling Points weet je in één oogopslag dat je op de juiste website zit. Elke pagina is voorzien van persoonlijke foto’s en contactinformatie zodat je snel contact op kunt nemen als je interesse hebt of vragen voor Nivel.

Over het project

Nivel wilde een nieuwe website waar hun visie, werkwijze en cultuur perfect tot uiting zou komen. We hebben hier meerdere keren voor rond de tafel gezeten om uit te zoeken hoe we dit het beste konden realiseren.

Na akkoord te hebben gehad op het design zijn we direct begonnen met de ontwikkeling van de website. We hebben Nivel altijd goed op de hoogte gehouden en betrokken bij dit proces zodat ze altijd nog extra input konden geven. Als je iets “werkend” ziet dan kan dit je ineens op andere en misschien wel betere ideeën brengen die je ook nog graag door wilt voeren in de ontwikkeling.

Door tijdens het proces soms nog wat elementen aan te passen hebben we een verbluffend eindresultaat neergezet en een prachtig nieuwe corporate website voor Nivel ontwikkeld.

Wat hebben wij gedaan

Van een strak ontwerp naar een technische goed werkende website.

  • Grafisch ontwerp website
  • Ontwikkeling website
  • Hosting
  • Service en Onderhoud

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen

Bekijk dit project

Meer werk van ons zien?

Naast dit project hebben we aan veel meer toffe projecten gewerkt. Hieronder vind je een greep uit ons porfolio. Of ga direct naar het overzicht van ons werk