Je bent nu hier: Home » WordPress Specialist

WordPress specialist

Je wilt een goede WordPress website neerzetten. Een website die er beter uitziet dan die van je concurrenten en waarmee je meekomt in je branche. Je wilt betere resultaten dan je nu hebt en de website moet goed gevonden worden in zoekresultaten van Google.

Als WordPress specialist kunnen wij je een oplossing bieden. Wij werken enkel en alleen met WordPress en hebben al vele WordPress websites mogen ontwikkelen. Sites die makkelijk zijn in het onderhoud, goed vindbaar in de zoekmachines en optimale conversie genereren.

WordPress en zijn eenvoud

Voor elke onderneming is vandaag de dag een eigen website onmisbaar. Het aanschaffen van producten en of diensten gaat steeds meer online en als onderneming is het belangrijk dat je mee gaat met deze trend. Als WordPress professional uit het creatieve hart van Breda ontwikkelen wij een zoekmachinevriendelijke website voor je die je vervolgens zelf op een eenvoudige manier kunt onderhouden.

WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Zonder dat hier technische kennis voor vereist is, kun je zelf eenvoudig pagina’s aanmaken en wijzigen. Kom je er toch niet uit? Dan staan wij uiteraard klaar om je te helpen.

Je eigen WordPress specialist?

Wij werken al meer dan 10 jaar met WordPress en helpen je graag bij het ontwikkelen van je nieuwe WordPress website!

Neem contact op

Waarom Precies als WordPress professional?

We love WordPress. Al meer dan 10 jaar ontwikkelen wij met veel liefde en plezier WordPress websites voor ondernemers in de omgeving van Breda. Als je online succes wilt realiseren, dan kies je voor een WordPress specialist met passie en liefde voor het vak.

Volledige ontzorging

Als ondernemer wil je jezelf volledig kunnen focussen op je core business. Wanneer je kiest voor Precies als je WordPress specialist ontzorgen wij je volledig. Hoe dan? Dat zullen wij je eens haarfijn uitleggen:

  • Op maat gemaakt WordPress design
  • Technisch geoptimaliseerde code
  • Snelle WordPress hosting
  • Onderhoud, beveiliging en back-ups van je website
  • Geoptimaliseerd voor razendsnelle laadtijden
  • Gratis verhuisservice

Zoals je ziet, doen wij ook alles om je WordPress website te optimaliseren voor zoekmachines als Google. Iedereen wil tenslotte online gevonden worden tegenwoordig.

Overtuigd van onze expertise en ben je klaar om aan de slag te gaan met ons als je WordPress specialist? Neem via onderstaand formulier contact met ons op of bel 076 790 1830.

Een greep uit onze andere diensten

WordPress specialist

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je nog een vraag? Bel gerust, stuur ons een berichtje of kom gezellig langs op ons kantoor in Breda voor een kopje koffie

Precies Internetbureau
Reduitlaan 33 loft 2.17
4814 DC Breda

T: +31 76 790 18 30
E: info@precies.nl