Webdesign Breda

Je oude website is niet meer bij te tijd of je heb net een nieuwe huisstijl laten ontwikkelen die totaal anders is dan de stijl van de huidige website. Kortom genoeg reden om een webdesign te laten maken voor een frisse nieuwe website.

Wij als webdesign bureau hebben al veel voor veel uiteenlopende projecten een webdesign mogen ontwikkelen. Het doel van elk webdesign kan heel verschillend zijn maar je wilt er altijd een bepaald gevoel mee uitstralen.

Gevestigd in het creatieve hart van Breda willen wij bij Precies je hier graag bij helpen.

Webdesign Breda

Webdesign Breda

Iedereen wilt uniek zijn toch? Een uniek webdesign laat je maken door de WordPress specialisten bij Precies! Waarom?

  • Uniek
  • Responsive
  • Gebruiksvriendelijk

Jouw huisstijl in een uniek professioneel webdesign

Als bedrijf wil je een goede indruk achterlaten naar de buitenwereld. Een professioneel webdesign is hierbij cruciaal en kan uitstralen wie je bent, wat je voor klanten kunt betekenen en wat je bedrijf uniek maakt. Voor veel klanten in en rondom de omgeving van Breda hebben wij al veel projecten mogen realiseren.

Het complete plaatje, van webdesign tot het ontwikkelen van de website, bij Precies bent u aan het juiste adres.

Direct contact opnemen!

Een greep uit ons werk

We laten graag het werk voor ons spreken. Bekijk een aantal van onze toffe projecten hieronder.

Meer dan webdesign

Wij bij Precies verzorgen niet alleen het webdesign maar kunnen ook direct de website voor je ontwikkelen. Door gebruik te maken van het CMS WordPress bouwen wij vanuit ons kantoor in Breda unieke, snelle en responsive websites die makkelijk zijn in het beheer. Zo krijg je dus het beste van 2 werelden. Een prachtig professioneel design verwerkt in het meest gebruiksvriendelijke CMS dat er is.

Naast het feit dat WordPress erg gebruiksvriendelijk is heeft het ook andere voordelen. De opbouw van WordPress is qua code dermate goed opgezet dat zoekmachines als Google er “gelukkig” van worden.

Elke website die door ons wordt ontwikkeld is responsive. Dit betekend dat de website ook op mobiel en tablet goed te bekijken is. Tegenwoordig is dit een must aangezien er in het huidige tijdperk meer websites worden bekeken op mobiel en tablet dan op de standaard computers / desktops.

Mogen wij jouw website ontwerpen?

Kom in contact met Dennis.

Direct contact opnemen!

Waarom webdesign bij Precies?

Doordat wij al vele websites hebben mogen ontwikkelen in uiteenlopende niches hebben wij veel ervaring opgedaan. Zo ook op het gebied van webdesign. De wensen van de klant staan tijdens de ontwikkeling van een nieuw webdesign natuurlijk voorop maar wij zullen altijd met je meedenken betreft de gebruiksvriendelijkheid voor je bezoekers.

Ben jij ondernemer of ZZP’er in de regio Breda en opzoek naar maatwerk webdesign? Wij zijn een betrouwbare partner en voorzien je graag van informatie en de mogelijkheden die er zijn.

Een greep uit onze andere diensten